Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Boilers

Waarom elektrische boiler

Waar vraag naar warm water is, zijn boilers nodig. Een elektrische boiler heeft als groot voordeel dat deze overal geplaatst kan worden, zolang er maar een stroomaansluiting aanwezig is. Dit maakt de installatie eenvoudig. Bovendien is er geen rookgasafvoer nodig, zoals bij een combi-ketel of geiser. De aanschafkosten zijn vrij laag en er is weinig onderhoud nodig.

Hoe werkt het

De elektrische boiler is een goed geïsoleerd vat met een bepaalde hoeveelheid water. In dit vat zorgt de elektrische warmte spiraal dat het water verwarmd wordt tot de ingestelde temperatuur. De elektrische boiler zal deze temperatuur behouden zodat er altijd warm water beschikbaar is.

Wat voor boilers

Onze boilers zijn gecategoriseerd in drie types: classic, luxe en smart. Elk inzetbaar voor een specifieke vraag. Ieder model heeft verschillende maten en capaciteiten. Verticaal en/of horizontaal te plaatsen, wat de toepasbaarheid erg flexibel maakt.

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op