Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Energotech

Wie is Energotech

Energotech is een Zweeds fabrikant in infrarood verwarming. Opgestart in 1972 en sinds al toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van de beste energie efficiënte oplossingen waarbij de oudste verwarmingsbron als model wordt gebruikt, namelijk de zon. Gespecialiseerd in stralingswarmte, infraroodstralers en plafondsystemen.

Hoe werkt het?

De producten van Energotech werken via hetzelfde principe als de zon. Hierbij verwarmen de producten solide ondergronden inplaats van de lucht. Dit zorgt voor een natuurlijke, uitgebreide, thermische comfort zonder koude zones, droge lucht of lawaai. Om daar op aan te vullen blijft de lucht in de ruimte fris en schoon. De energiebesparing kan oplopen van 25 tot 50% ten opzichte van geforceerde luchtsystemen.

Wat voor soorten verwarmingen

Wij bieden een aantal goede kwalitatieve Energotech producten aan voor elk een ander doel van verwarmen.
Met vijf verschillende type soorten verwarmen kan elk soort kantoor, terras, magazijn, industriehal en zelfs schoolbanken verwarmd worden.

Lees meer over de Energotech:

Strip
Cassette
Infra
Infra Industry
Line

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten of technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op