Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Ohle

Wie is Ohle

Ohle is een Duits fabrikant in huiselijk infrarood verwarming. Ohle is ontstaan doordat de eigenaar in 2004 zelf zijn woning toen de tijd met een fotokachel bij ging verwarmen. Hieruit is er een passie ontstaan voor infrarood en nu worden de producten wereldwijd op de markt gebracht.

Wat doet Ohle

De Ohle infrarood panelen zijn stralingspanelen gericht op elke woning. Ze geven niet alleen een rustgevende warmte af, ze zijn ook visueel niet herkenbaar als verwarming. Of het nu gaat om beeldverwarming, spiegelverwarming of een standaard witte verwarming. Er zijn geen grenzen verbonden aan het ontwerp.

Infraroodgolven zijn elektromagnetische golven die onder het rode bereik van zichtbaar licht liggen. Deze golven trillen moleculen en geven energie vrij die we als warmte waarnemen. Deze golven zijn lange golven en hebben dus positief effect op de mens. In tegenstelling tot conventionele verwarming verwarmt de panelen niet de kamerlucht maar het metselwerk. De muren, plafonds en de vloeren slaan de warmte drie keer langer op dan de lucht en brengen deze terug naar de leefruimte.

Voordelen

De OHLE Flat infrarood panelen gaan van 0 tot 100 ° C in slechts 8 minuten.
Hiermee heeft OHLE de snelste opwarmtijd met zijn infrarood panelen. Dit levert dus een energiebesparing t.o.v andere infrarood panelen. De achterkant van de OHLE Flat infrarood verwarming hebben een temperatuur van slechts ongeveer 36 ° C na een bedrijfstijd van 3 uur. 15 jaar garantie, positief effect op de mens en dier, goedkoop in aanschaf en onderhoudsvrij, voorkomt schimmel en tocht, geen last van dwarrelend stof

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten of technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op