Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Projecten

Nieuwbouwwoningen

Sinds 2019 is het verplicht om nieuwbouwprojecten gasloos uit te voeren. Dit omdat onze aarde te snel opwarmt, de klimaatverandering zet snel door, tevens wil Nederland minder afhankelijk worden van aardgas.

Dit zorgt voor een behoorlijke opgave in Nederland. Hetgeen wat nu het meest geadviseerd en toegepast wordt zijn de warmtepompen. Dit is niet voor iedereen een goede oplossing, integendeel zelfs. Een vergeten oplossing is, elektrisch verwarmen. Het is een snelle, effectieve en goedkope manier van verwarmen welke op diverse mogelijkheden toe te passen is.

Het is mogelijk om dit als hoofdverwarming of als bijverwarming toe te passen, afhankelijk van de situatie.

Bekijk onze nieuwbouw woningen

Utiliteitsprojecten

Utiliteitsgebouwen zijn van opzet en uitvoering vaak grootschaliger dan woningbouw. Denk hierbij aan overheidsgebouwen, fabrieken en bedrijven.

Deze gebouwen zullen ook verwarmd moeten worden. Doordat de vraag en behoefte naar warmte groter is dan voor een woning, werkt de manier van verwarmen hier op een andere manier.

Dit betekent dat je in de utiliteitsgebouwen heel goed elektrische verwarming kunt toepassen.

Bekijk onze utiliteitsprojecten

Rereatiewoningen

Recreatiewoningen worden steeds populairder in Nederland. Denkend aan chaletbouw, vakantiewoningen, mantelzorg en tegenwoordig ook luxe safaritenten. Ook hierin past elektrische verwarming perfect bij. Luxe design, hoge kwaliteit en snelle levering van warmte.

Bekijk onze Recreatiewoningen

Neem contact op