Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Regelsysteem

Regelsysteem

Regelsysteem: verzamelwoord voor thermostaten en ontvangers die de verwarming aansturen

Met een ruimte thermostaat kun je de gewenste temperatuur in een ruimte instellen. Er zijn legio mogelijkheden met thermostaten. Denk aan inbouw of opbouw. Bij inbouw zit je vast aan een plek, bij opbouw kun je naar wens plaatsen en verplaatsen. Beide types kunnen de optie hebben met een vaste aansluiting of een draadloze RF aansluiting (Radio Frequentie). Verdere mogelijkheden zijn het type thermostaat, digitaal of analoog, het formaat en wel of niet WiFi-bestuurbaar.

Het verhaal van thermostaten geldt ook voor de ontvangers: legio mogelijkheden voor allerlei situaties. Denk o.a. aan meerdere convectie radiatoren verbinden aan een thermostaat. Hierbij worden drie ontvangers verbonden aan drie radiatoren, deze ontvangers worden verbonden met een centrale thermostaat. Door zo’n toepassing te maken, wordt een grote ruimte geleidelijk en egaal verwarmd via een kamerthermostaat.

Opkomst van Smart systemen

Gemak dient de verwarmde mens. De laatste trend is het op afstand en via een App inregelen van de gewenste warmte per ruimte. Het is daarom zaak om u vooraf goed te laten informeren. Dit zijn investeringen die u, met een advies in goed overleg, ook slim al dikwijls veel eerder kunt laten terugverdienen met de almaar stijgende energie kosten.

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op