Profort - All-Electric

Sinds - 2006

ProThermo

Wie is ProThermo

ProThermo is een merk onder Profort zelf. Een regelsysteem is vaak niet het eerste waar men aan denkt bij verwarmen, maar het is zeker net zo belangrijk.
Onze ProThermo is een heel uitgebreid systeem waarbij elk soort verwarming bestuurd kan worden.

Wij hebben de ProThermo verdeeld onder 3 series, Serie A, B- en C. Elk serie gebaseerd op een gewenste situatie.
Denk aan, opbouw of inbouw thermostaat. Analoog of digitaal te besturen. Met RF (Radio Frequentie) of Wifi en zelfs gecombineerd.

Hoe werkt het?

Serie A zijn thermostaten en ontvangers van RF. Deze serie bestaat uit twee type thermostaten.
Een analoog thermostaat waarbij je de temperatuur met een draaiknop hoger en lager kan zetten.
De digitale thermostaat heeft een extra functie waarbij je een week programma kan instellen.

Serie B thermostaten zijn inbouw thermostaten met de mogelijkheid tot het gebruik van Wifi bestuurbare apps op mobiele telefoons en tablets. Hierbij wordt de app Tuya gebruikt.

Serie C thermostaten en ontvangers zijn instaat om gebruik te maken van RF en/of Wifi. Deze opbouw thermostaten kunnen vast gemonteerd worden aan de muur maar kunnen ook goed met hun standaard op de tafel, kast of bureau staan.

Voordelen

Overal toepasbaar – Uitgebreide selectie – Kwalitatief – Modern

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op