Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Vloerverwarming

Wat is vloerverwarming

Vloerverwarming is de ruimte verwarmen vanuit de vloer. Via elektriciteit gevoede verwarmingselementen komt warmte de ruimte in. Deze gelijkmatige warmtestraling vanuit het vloeroppervlakte zorgt voor een egale en aangename warmteverspreiding. Elektrische vloerverwarming is goed in te passen als hoofdverwarming in woonruimtes. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten elektrische vloerverwarmingen. De meest bekende is de standaard mat in verschillende vierkante meters met een bepaald wattage. Deze matten worden uitgerold en verdeeld over het vloeroppervlakte. Ook folieverwarming wordt steeds bekender, deze flinterdunne verwarming is namelijk makkelijk direct onder een pvc-, parket- of laminaatvloer te monteren. Een andere mogelijkheid is de elektrische kabel, deze is toepasbaar in de cementdekvloer. De elektrische kabel is leverbaar in lengtes van 8 tot 200 meter.

Voordelen

Met het toepassen van elektrische vloerverwarming komen een aantal voordelen mee. Een daarvan is dat het eenvoudig te installeren is. De ruimte wordt eerder warmer doordat de vloerverwarming dichter onder de vloer ligt. Wanneer de vloerverwarming eenmaal gemonteerd is, is er geen onderhoud nodig. Door het gebruik van vloerverwarming is de koudste plek van een ruimte altijd verwarmd. Bij vloerverwarming wordt de warmte geleidelijk afgegeven vanuit de vloer, waardoor de thermostaat zelfs een graadje lager kan.

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op