Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Elektrisch verwarmen

Elektrisch verwarmen

Bent u zich aan het oriënteren op elektrische verwarming en welke varianten hierin geschikt zijn als verwarming voor uw project?
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, recreatie of utiliteitsgebouw: lees dan nu vooral verder om erachter te komen of elektrische verwarming geschikt is voor uw project. Daarvoor zullen we eerst een aantal zaken helder moeten krijgen.

Anno nu heeft het grootste deel van de gebouwen een voldoende isolatiewaarde. Dit is van belang omdat bij slecht of minder geïsoleerde woningen of gebouwen meer warmteverlies aanwezig is en daardoor meer vermogen (watt) nodig is om de comforttemperatuur te bereiken. Dit kan ook de nodige kosten met zich meebrengen, veel woningen en gebouwen tackelen het energieverbruik doormiddel van een PV-installatie. Hierdoor is elektrisch verwarmen slim en kan het financieel erg interessant zijn.

Profort levert diverse doordachte en duurzame oplossingen met elektrisch verwarmen. U kunt zonder gas en cv leidingen namelijk al best veel kanten uit, denk bijvoorbeeld aan: elektrische boilers, convectie radiatoren, vloerverwarming (ook onder laminaat) infrarood (IR) verwarming en regelingen.

Last but not least: een scala aan nieuwe smart mogelijkheden voor de optimale energie-efficientie. Denk hierbij aan Apps & Wifi tot zelflerende systemen voor het inregelen van warmte in ruimtes en zones op maat.

Waar begint u?

De keuze is reuze

– Warm water doormiddel van een Elektrische Smart Boiler is slim en efficiënt, doormiddel van een zelflerende functie kan een boiler uw verbruikspatroon analyseren en u voorzien van uw dagelijkse vraag naar warmwater en ook nog eens met gemak 10% energie besparen.
– Uw badkamer verwarmen via vloerverwarming of met een design radiator (handdoek radiator).
– Infrarood verwarming als stralingswarmte afgestemd op zones in een ruimte.
– Uw gewenste temperatuur instellen en de regeling van de verwarming.
– Wi-Fi en smart home, modern, gemakkelijk en efficiënt.

Voordeel
De voordelen om voor elektrische verwarming te kiezen als hoofdverwarming zijn:
– Lage investeringskosten
– Lange levensduur
– Makkelijk regelbaar
– De ruimtes worden snel verwarmt
– Gasloos
– Zonnepanelen i.c.m. energieopslagsysteem zorgen ervoor dat de benodigde elektriciteit wordt verkregen.
– Onderhoudsvrij

Nadeel
Redenen om niet voor elektrische verwarming als hoofdverwarming te kiezen zijn:
– De kosten van het energieverbruik doordat er geen PV-installatie is die deze kosten tackelen.
– Het is voor u onduidelijk of u uitkomt met de stroomvoorziening en hoe u dit oplost
– Er zijn nog geen Kwaliteitsnormen van Europese aard, elektrische verwarming is nieuw en nieuw is eng.

Profort

Design

De producten in ons gamma zijn doordacht in de werking en kennen een modern, tijdloos duurzaam design. Zo gaan de moderne compacte panelen 20 tot 25 jaar mee. Met de moderne compacte verwarminspanelen en boilers kiest u via Profort voor verwarming die waarde toevoegt aan de uitstraling van het interieur en woongenot.

Service
Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en met berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten of technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat
Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen.

Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op