Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Elektrisch verwarmen

Elektrisch verwarmen

Bent u zich aan het oriënteren of elektrische verwarming geschikt is als hoofdverwarming voor uw woning, chalet of utiliteitsgebouw? Lees dan snel verder en ontdek de voor- en nadelen.
Om erachter te komen of elektrische verwarming geschikt is voor uw project zullen we eerst een aantal zaken helder moeten krijgen.

Isolatie
Tegenwoordig hebben de meeste woningen of gebouwen een goede isolatiewaarde. De isolatie is van belang omdat bij slecht of minder geïsoleerde woningen of gebouwen meer warmteverlies aanwezig is en daardoor meer vermogen (watt) nodig is om de comforttemperatuur te bereiken. Dit kan ook de nodige kosten met zich meebrengen, veel woningen en gebouwen tackelen het energieverbruik doormiddel van een PV-installatie. Hierdoor is elektrisch verwarmen slim en kan het financieel erg interessant zijn.

De Keuze is Reuze

Profort biedt u verschillende mogelijkheden van elektrisch verwarmen
U kunt veel kanten uit, denk bijvoorbeeld aan: Elektrische boilers, elektrische convectie radiatoren, elektrische vloerverwarming, infrarood (IR) verwarming en regelingen.
Waar begint u?

– Warm water doormiddel van een Elektrische Smart Boiler is slim en efficiënt, doormiddel van een zelflerende functie kan een boiler uw verbruikspatroon analyseren en u voorzien van uw dagelijkse vraag naar warmwater en ook nog eens met gemak 10% energie besparen.
– Uw badkamer verwarmen via vloerverwarming of met een design radiator (handdoek radiator).
– Infrarood verwarming als straling warmte.
– Uw gewenste temperatuur instellen en de regeling van de verwarming.
– Wi-Fi en smart home, modern, gemakkelijk en efficiënt.

Nadeel
Redenen om niet voor elektrische verwarming als hoofdverwarming te kiezen zijn:
– De kosten van het energieverbruik doordat er geen PV-installatie is die deze kosten tackelen.
– Het is voor u onduidelijk of u uitkomt met de stroomvoorziening en hoe u dit oplost
– Er zijn nog geen Kwaliteitsnormen van Europese aard, elektrische verwarming is nieuw en nieuw is eng.

Voordeel
De voordelen om voor elektrische verwarming te kiezen als hoofdverwarming zijn:
– Lage investeringskosten
– Lange levensduur
– Makkelijk regelbaar
– De ruimtes worden snel verwarmt
– Gasloos
– Zonnepanelen i.c.m. energieopslagsysteem zorgen ervoor dat de benodigde elektriciteit wordt verkregen.
– Onderhoudsvrij

Profort

Design
De producten in ons gamma hebben allen gemeen dat het design modern en tijdloos is.
Wanneer u uw ogen sluit en zich een radiator visualiseert, is de kans groot dat u zich een logge en ouderwetse verwarming inbeeldt.
Over het algemeen genomen heeft verwarming een stoffig imago, met de elektrische convectie radiatoren van Profort haalt u een verwarming in huis die helemaal van deze tijd is en waarde toevoegt aan de uitstraling van uw interieur en woongenot.

Service
Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept.
Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten of technische, specifieke wensen van onze klanten.
Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat
Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?
Profort heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen.
Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op