Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Over ons

Elektrisch Verwarmen

   

Waar wij voor staan

Ruim 15 jaar geleden is Profort opgericht met het idee dat de wereld verder moest denken dan alleen met gas te verwarmen. In die tijd was anders denken niet van toepassing, maar wij geloofden dat elektrisch verwarmen toekomst zou hebben.

Wij zijn een toonaangevende importeur op het gebied van elektrische verwarming met vijf internationale merken. Elk merk is sterk, uniek met ieder een eigen stijl en signatuur dat het maatschappelijke en politieke debat “gasloos” verwarmen ook bepalen.

Onze passie is het elektrisch verwarmen van ruimtes op een duurzame manier. Wij onderscheiden ons door een ALL-ELECTRIC verwarmingsoplossing aan te bieden.

Bij ons staat integriteit voorop. Wij zullen altijd een eerlijk advies geven, meedenken in oplossingen en willen het beste voor alle partijen.

Onze missie: Profort staat synoniem voor elektrisch verwarmen

Onze visie: Altijd een elektrische verwarmingsoplossing aan bieden

Dit willen bereiken door innovatief te blijven bewegen, goed te luisteren en te kijken naar de markt. Zo zorgen wij dat we altijd over de juiste kennis beschikken om voor elk vraagstuk met een passende oplossing te komen.

Neem contact op