Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Oplossingen

Oplossingen

U denkt uw bouwplannen voor de energietransitie van uw projecten altijd goed uit. Toch houdt de praktijk van nieuwbouw-, recreatie- en renovatieprojecten zich niet aan uw planning. Hoe houdt u de regie? Wij begeleiden u bij het hele proces. En het levert u mooie projecten op!

Vanuit onze ervaring en specialisme zijn wij in staat om vrijwel iedere vraag in verband met elektrisch verwarmen te beantwoorden. Daarbij denken wij graag vooraf met u mee, ook in benodigd maatwerk. En lukt het onverhoopt niet via parate kennis of in overleg met de projectpartners, dan zorgen wij ervoor dat we via ons netwerk met een goed onderbouwd advies komen.

Solide projectpartner

Met de dynamiek in de projectpraktijk dient u te kunnen vertrouwen op gefundeerde adviezen en doordachte oplossingen waar de partijen in het complete projectproces achter staan en waar u ook verder mee kunt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • meedenken in een vroeg stadium van het projectproces
  • optimale plaatsing om een energiezuinige verwarming te borgen
  • doordachte en optimale inzet van “smart” regelsystemen en het via Wifi en Bluetooth koppelen van ruimtes en via een App faciliteren van gemak en energie-efficiëntie
  • nauw contact met de projectpartijen en korte lijnen in het hele projectproces
  • begeleiding dat verder reikt dan het bestek, zoals advies in het type verwarming met een hoge energie-efficiëntie of in het benodigde (BENG) vermogen per ruimte

Gemak en de regie houden

Als importeur en groothandel met ruime ervaring in de installatiebranche kiezen wij bewust voor service via direct contact met korte lijnen en een bewuste selectie van fabrikanten met duurzaamheid als missie.

Behalve het gemak van 1 aanspreekpunt in het hele proces levert dit ook schaalvoordelen. Zo houdt u de regie en zijn we prima in staat om “just in time” te leveren uit eigen voorraden. Als projectpartner voorzien we in de levering met een zelfstandige logistieke dienst met ervaren en nauwkeurige loondienstchauffeurs en een eigen servicewerkplaats. 

Dit levert u vooral gemak in de projectpraktijk. Denk o.a. aan (na)leveren op locatie, reparaties of vervanging, complete- of deelleveringen op afspraak, tot het veiligstellen van de goederen in de nazorg en de afhandeling van de jarenlange fabrieksgarantie.

Neem contact op